Cinamoninės sraigutės

Cinamoninės sraigutės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, SPELTA, 300 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Mielės, sausos, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas, 125 mililitrai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Cinamonas, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
    Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
    Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
    Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).

  2. Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.

  3. Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Luna
2020-03-25 12:03
sveiki,ar gaima vietoj mielių deti sodą