Cinamoninis vyniotinis su obuoliais

Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Aptepimui:
  • Sviestas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia reikia skardą iškloti kepimo popieriumi ir jį ištepti plonai sviestu.

  2. Sutarkuoti stambiai nuluptus obuolius, juos sumaišyti su citrinos sultimis, cinamonu ir cukrumi. Sultis lengvai nusunkti ir masę paskleisti kepimo skardoje.
    Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant.

  3. Tešlą pilti ant obuolių masės ir kepti apie 20 minučių.

  4. Įšversti, prilaikant pirštinėta ranka, kepinį ant stalo, padengto kepimo popieriumi ir po pagalba suvynioti vyniotinį. Geriau palikti jį atviroje vietoje, neįvyniotą į jokius popierius ar celofanus, kad nesukristų, ar per daug nesudrėktų nuo savo garavimo. Tinka valgyti netrukus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai