Čirviniai blynai (širdelės)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 125 gramai
- Vanilinis cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Miltai, 250 gramų
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Pienas, 250 mililitrų
- Esencija, romo, 2 lašai
- Cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Išplakti kiaušinius mikseriu.
Sudėti cukrų ir sviestą, išplakti iki vientisos masės.
Suberti vanilinį cukrų, įpilti romo esencijos, išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir per kelis kartus maišant berti į tešlą.
Po truputėlį pilti pieną ir maišyti, kol masė taps vientisa.
Dėti po du šaukštus tešlos ir kepti apie 3 minutes vaflinėje.
Iškeptus blynus dėti ant grotelių ir leisti atvėsti.
P.S. Darant dvigubą normą užtenka 5 vnt. kiaušinių.
Tešlą galima užšaldyti kameroje. Prieš naudojimą užtenka ištraukti iš kameros ir pernakt palaikyti šaldytuve.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-18 15:44
Per daug kepimo miltelių. Kepiau be jų ir super
2016-01-02 21:49
Man patinka čirviniai blynai taigi man yra 9 metai ir man mama liepė rytoj pagaminti vakarienę tai aš kepsiu čirvinius blynus
Aš dievinu juos!!!!!!❤️❤️
Aš dievinu juos!!!!!!❤️❤️
2016-01-02 10:58
Dalis ingredientu nepaminėta, receptas parasytas painiai. Galima suprasti žinoma, bet galėtu būti parašyta ir geriau.
2017-02-05 16:25