Čirviniai blynai (širdelės)

Čirviniai blynai (širdelės)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 125 gramai
  • Vanilinis cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Esencija, romo, 2 lašai
  • Cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinius mikseriu.

  2. Sudėti cukrų ir sviestą, išplakti iki vientisos masės.

  3. Suberti vanilinį cukrų, įpilti romo esencijos, išmaišyti.

  4. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir per kelis kartus maišant berti į tešlą.

  5. Po truputėlį pilti pieną ir maišyti, kol masė taps vientisa.

  6. Dėti po du šaukštus tešlos ir kepti apie 3 minutes vaflinėje.

  7. Iškeptus blynus dėti ant grotelių ir leisti atvėsti.

  8. P.S. Darant dvigubą normą užtenka 5 vnt. kiaušinių.
    Tešlą galima užšaldyti kameroje. Prieš naudojimą užtenka ištraukti iš kameros ir pernakt palaikyti šaldytuve.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Brigita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lukas
2017-02-05 16:25
Vyteni tai ko neparašai?
Jolita
2016-01-18 15:44
Per daug kepimo miltelių. Kepiau be jų ir super
Miglė❤️
2016-01-02 21:49
Man patinka čirviniai blynai taigi man yra 9 metai ir man mama liepė rytoj pagaminti vakarienę tai aš kepsiu čirvinius blynus
Aš dievinu juos!!!!!!❤️❤️
Vytenis
2016-01-02 10:58
Dalis ingredientu nepaminėta, receptas parasytas painiai. Galima suprasti žinoma, bet galėtu būti parašyta ir geriau.