Citrininis keksas

Citrininis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Sviestas, 90 gramų
  • Kondensuotas pienas, 90 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti iki purumo su vaniliniu cukrumi, tirpintu ir atvėsintu sviestu, sudėti sutirštintą pieną, po to miltus su kepimo milteliais, išmaišyti. Sutrėkšti pusės citrinos sultis, vėl išmaišyti.

  2. Dėti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30 minučių. Pabandyti mediniu pagaliuku - jei sausas, kepti gana.

  3. Galima apglaistyti citrinos ir cukraus pudros glaistu.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
R.Sefas
2017-10-22 10:51
Pamiršo pamynėti, Kad sumaišyti su viskuom.
Gabi
2017-10-08 17:37
Man irgi klausimas kilo, ka su sviestu daryti?
Augustinas
2017-08-03 16:32
Kam sviestas?