Citrininis keksas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Sviestas, 90 gramų
- Kondensuotas pienas, 90 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaušinius išplakti iki purumo su vaniliniu cukrumi, tirpintu ir atvėsintu sviestu, sudėti sutirštintą pieną, po to miltus su kepimo milteliais, išmaišyti. Sutrėkšti pusės citrinos sultis, vėl išmaišyti.
Dėti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30 minučių. Pabandyti mediniu pagaliuku - jei sausas, kepti gana.
Galima apglaistyti citrinos ir cukraus pudros glaistu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-08 17:37
Man irgi klausimas kilo, ka su sviestu daryti?
2017-08-03 16:32
Kam sviestas?
2017-10-22 10:51