Citrininis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 200 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinos, (žievelė), tarkuota, 1 vienetas
- Citrinos, (esencija), 3 lašai
- Razinos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
» Rašyti komentarą