Citrinos drebučiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 3 stiklinės
- Citrinos, 2 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 300 gramų
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti, nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle su cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-07 13:52
Drebučiai ir yra faini tuo, jog jie nesudėtingi, o skonis ir vaizdas superinis. Ką čia galima ilgai gamint...
2010-03-25 21:08
top:
2009-11-17 10:29
skanu normalu
2009-07-08 10:31
ble ble ble is vis neskanu top:
2018-12-19 22:07