Citrinų šerbetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, verdantis, 375 mililitrai
- Vanduo, verdantis, 125 mililitrai
- Cukrus, 250 gramų
- Citrinų sultys, 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
1. Į vidutinio dydžio puodą suberti želatiną, užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 min. Tada supilti verdantį vandenį ir maišant kaitinti ant mažos ugnies, kol želatina ištirps. Nukelti nuo viryklės.
2. Supilti cukrų ir vėl uždėjus ant viryklės maišyti, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės.
3. Įpilti šlakelį šalto vandens ir paruoštas sultis. Trumpai palikite šaldiklyje. Supilti į metalinį plokščią dubenį ir šaldyti 2-3 val., kol pradės stingti.
4. Šerbetą sudėti į atšaldytas deserto taures. Puošti smulkiais citrinos lapeliais bei tarkuota apelsino ir citrinos žievele.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-09 01:14