Creme brulee

Creme brulee
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 400 mililitrų
  • Grietinėlė, 35%, 400 mililitrų
  • Kiaušiniai, tryniai, 8 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Pupelės, tonko, 1 gabalas
  • Vanilė, lazdelė, šviežia, 1 stiklinė
  • Cukrus, rudas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Sutarkuokite Tonka pupeles.

  2. Puode pašildykite riebų pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.

  3. Dubenėlyje suplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilti į verdantį pieną. Pieno mišinį išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (desertą lengvai pakratykite ir jei kremas nedreba, vadinasi jau yra iškepę).

  4. Iškepus desertui, atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
    Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.



    Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai