Cukinijos ir maltos mėsos apkepas

Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, 1 kilogramas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Morkos, 200 gramų
  • Svogūnai, 150 gramų
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite.
Pakepinkite svogūną, kol gražiai pagels (~3 min.). Sudėkite morkas, faršą, prieskonius ir kepinkite 15-20 minučių.
Kubeliais supjaustykite cukiniją ir pakepinkite atskiroje keptuvėje apie 5-10 min.
Sumaišykite kepintą mėsą su cukinijomis ir sudėkite į kepimo skardą.
Apibarstykite sūriu ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ruta
2022-09-21 18:53
as tai viska i orkaite sumaisyta sudejau, tik farsa atskirai pakepinau pries viska maisant nes jam daugiau laiko reik. skaniai gavosi, aciu
Maryte
2017-10-19 12:33
As dejau vistienos farsa super aciu uz recepta!
Kulinaras
2016-08-21 16:21
Dar dedu pakeptų bulvių su cukinijom, taip daug sočiau ir labai skanu.
hmmmmm.....
2016-01-09 01:51
O kam čia viską kepinti atskirai,paskiau viską sumaišyti ir dar uždėti sūrio ir dar kept ?. Turėtų būti laaaabai riebu.Pakepčiau tik svogūnus ir cukinijas,kad išryškėtų jų skonis.
Kristina
2015-11-03 22:03
Man labai patiko jau esu dariusi kelis kartus tikrai labai skanu. Tik as darau nesu farsu of such smulkiai pjaustyta mesyte. Bet dariusi ir su farsu super. Aciu uz receptuka