Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukinija, 1 kilogramas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Morkos, 200 gramų
- Svogūnai, 150 gramų
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite.
Pakepinkite svogūną, kol gražiai pagels (~3 min.). Sudėkite morkas, faršą, prieskonius ir kepinkite 15-20 minučių.
Kubeliais supjaustykite cukiniją ir pakepinkite atskiroje keptuvėje apie 5-10 min.
Sumaišykite kepintą mėsą su cukinijomis ir sudėkite į kepimo skardą.
Apibarstykite sūriu ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-19 12:33
As dejau vistienos farsa super aciu uz recepta!
2016-08-21 16:21
Dar dedu pakeptų bulvių su cukinijom, taip daug sočiau ir labai skanu.
2016-01-09 01:51
O kam čia viską kepinti atskirai,paskiau viską sumaišyti ir dar uždėti sūrio ir dar kept ?. Turėtų būti laaaabai riebu.Pakepčiau tik svogūnus ir cukinijas,kad išryškėtų jų skonis.
2015-11-03 22:03
Man labai patiko jau esu dariusi kelis kartus tikrai labai skanu. Tik as darau nesu farsu of such smulkiai pjaustyta mesyte. Bet dariusi ir su farsu super. Aciu uz receptuka
2022-09-21 18:53