Cukinijos užkandis

Cukinijos užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, 1 vienetas
  • Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Cukiniją nulupame, supjaustome griežinėliais, išimame sėklas ir trumpai paverdame pasūdytame vandenyje.
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai