Cukinijų apkepas

Cukinijų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Sūris, tarkuotas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 2 galvos
  • Miltai, 2 saujos
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinija turi būti didelė. Nulupam cukiniją, išimam iš jos sėklas. Cukinijas sutarkuokite burokų trintuve ir nusunkite skystį.

  2. Keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinam faršą. Į jį sudedam norimus prieskonius. Kai faršas gražiai apskrus, jį supilam į sutarkuotą cukiniją.

  3. Į masę dedam išplaktus kiaušinius, susmulkintą svogūną, norimus prieskonius, miltus, saują tarkuoto sūrio. Gerai viską išmaišome.

  4. Masę dedam į indą išklotą sviestiniu popieriumi.

  5. Tarkuotą sūrį sumaišom su majonezu ir dedame ant masės viršaus.

  6. Kepkite apie 45 minutes arba kol gražiai apskrus ir sutvirtės 180 laipsnių įkaitusioje orkaitėje.

  7. Apkepas skanu valgyti su grietine arba pomidorų padažu.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Sidona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Milda
2017-03-07 17:09
As i tarkuotu bulviu kugeli itarkuoju cukinija. Labai skanu!