Cukinijų blyneliai
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Cukinija, 1 kilogramas
 - Kiaušiniai, 3 vienetai
 - Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
 - Svogūnai, galvutė, 1 vienetas
 - Druska
 - Aliejus, kepimui
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Nulupę cukinijas, rupiai sutarkuokite ir truputį nusunkite. Į tarkius sudėkite kiaušinius, miltus ir sutarkuotą svogūną. Masę pasūdykite, išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynus ( dideliame kiekyje aliejaus). Karštus galite užbarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Tiekiama su grietine.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-09-21 13:27
skanumėlis, visada kepu išsavo užaugintu cukiniju ar aguročiu.
                    2016-08-26 20:59
Patiko
                    2016-08-09 12:33
Tiems, kas atsisake kvieciu, vietoje miltu dejau avizinius dribsnsius. Liuks skonis!
                    2016-08-03 11:54
As  vistienos vyniotinio karstai rukyto ipjausciau, ir cesnako skiltele labai skanu...
                    
2016-09-21 13:30