Cukinijų blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukinija, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Svogūnai, galvutė, 1 vienetas
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Nulupę cukinijas, rupiai sutarkuokite ir truputį nusunkite. Į tarkius sudėkite kiaušinius, miltus ir sutarkuotą svogūną. Masę pasūdykite, išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynus ( dideliame kiekyje aliejaus). Karštus galite užbarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Tiekiama su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-21 13:27
skanumėlis, visada kepu išsavo užaugintu cukiniju ar aguročiu.
2016-08-26 20:59
Patiko
2016-08-09 12:33
Tiems, kas atsisake kvieciu, vietoje miltu dejau avizinius dribsnsius. Liuks skonis!
2016-08-03 11:54
As vistienos vyniotinio karstai rukyto ipjausciau, ir cesnako skiltele labai skanu...
2016-09-21 13:30