Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais

Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sūris, 70 gramų
  • Miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, 1 sauja
  • Krapai, 1 sauja
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.

  2. Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.

  3. Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.

  4. Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.

  5. Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai