Cukinijų ir jūros gėrybių padažas

Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, 2 vienetai
  • Česnakas, svogūnėliai, 2 vienetai
  • Krevetės be kevalo, 200 gramų
  • Midijos, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Prieskoniai, provanso
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Spageti
  • Sūris, Džiugas
Gaminimo instrukcija:

Vietoje krevečių ir midijų galite naudoti 400 g. jūros gėrybių kokteilį. Kiekiai nurodyti 2-3 porcijoms.

Susmulkinti česnaką, pakepti keptuveje su trupučiu aliejaus. Sutarkuoti cukinijas, sudėti į keptuvę, ir kartu su česnaku troškinti sumažinus ugnį. Tada pagal skonį pagardinti provanso prieskoniais, pipirais bei druska. Kai cukinijos pradės leisti savo sultis - įdėti jūros gėrybes ir toliau troškinti. Kai juros gėrybės šiek tiek suminkštės įpilti gretinėlę.

Makaronus paruoškite taip:
Į puodą įpilti dvigubai daugiau vandens nei bus makaronų. Pasūdyti. Kai vanduo užvirs įmesti norimą kiekį makaronų ir virti apie 7-10 min.
Makaronus su padažu galima pagardinti sūriu.

Skanaus! (:

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ieva
2009-12-31 16:51
Vlm
2009-10-09 15:59
Padazas nuostabus, jau koki 5 karta gaminu ir neatsibosta.

Jurgai> Mano mama irgi taip gudraudavo, itarkuodavo cukinijos i miltinius blynus oj kaip nepatikdavo, o dabar pati kepu
Jurga
2009-09-23 14:44
nerealu, namiskiai net neitare, kad valgo dar ir cukinija
saule
2009-05-05 12:56
fantasti uper
green_raven
2009-04-26 17:28
Labai skanus padažas