Cukinijų pagardas žiemai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukinija, arba agurotis, nuluptas ir išvalytas (be sėklų), 3 kilogramai
- Česnakas, 10 skiltelių
- Pomidorų padažas, jo sudėtyje neturėtų būti obuolių tyrės ir riebaus majonezo, 250 gramų
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 100 gramų
- Paprika, raudona, milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, augalinis, 100 gramų
- Lauro lapai, lapai, 2 vienetai
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Cukinijas arba aguročius, česnakus sumalti per mėsmalę, sudėti likusios ingredientus, išmaišyti ir virti 2,5 - 3 valandas. Baigiant virti įpilti 2 valgomus šaukštus 9 % acto. Sudėti pagardą į stiklainius ir užsukti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-09-28 21:28
Amen visoms geroms savybėms...gaminu be acto ir trumpai kaitinu, talpinu mažose talpose. Svarbu, kad atidarius stiklainį, būtų suvartota per kelias dienas. Tuom ir turi skirtis namų gamyba nuo pramonės.
2016-10-23 16:28
nu tikrai sumaltas per mesmale ir tris val virti nesamone didziausia gal turejo omeny min, bet irgi mazoka
2014-09-07 15:24
Galima sumalti ir blenderiu,nebūtina per mėsmalę.Ar yra koks skirtumas-valanda virimo-pasterizuoti ir baigta.Tris valandos virimo liks šlamštas,truputi nusipeizėjo su receptuku.O be to aklai nusirašinėti nereikiq .Kiekviena šeimininkė ir savo mažyčių gudrybių turi
2014-08-06 13:25
baikit juokauti....3 val virti,eina sau,nesąmonė
2018-08-08 09:34