Dainiaus Keptos aštrios krevetės

Dainiaus Keptos aštrios krevetės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, galvos, 1 vienetas
  • Krevetės, su kevalu, 1 kilogramas
  • Petražolės, 1 sauja
  • Aitrioji paprika, pipirai, 2 vienetai
  • Imbieras, šaknis
  • Alyvuogių aliejus, 1 stiklinė
  • Sojos padažas, 0.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Petražoles sukapoti, čili pipirus bei imbiero šaknį stambiai supjaustyti, česnaką nuvalyti bei susmulkinti, viską sudėti į dubenį, supilti aliejų, sojos padažą, suberti neluptas krevetes ir viską gerai išmaišyti. Palikti pasimarinuoti apie 1h. Po to suberti viską į keptuvę ir pakepinti apie 5 min. Valgyti rankomis, galima su batonu arba lavašu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agnė
2018-05-08 09:08
Tobula
niam
2013-12-22 11:51
Tobulai gavosi labai skanu !
krevečių mėgėjas
2013-08-29 12:22
Gavosi super krevetės. Valgėme draugų rate, visiems labai patiko, pasigaminau kiek aštresnes, nes mėgstu aštriai, o sultinys kuriame kepė krevetės suėjo vietoj padažiuko, super, gaminsiu dar. Ačiu už receptą.