Dainiaus Keptos aštrios krevetės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, galvos, 1 vienetas
- Krevetės, su kevalu, 1 kilogramas
- Petražolės, 1 sauja
- Aitrioji paprika, pipirai, 2 vienetai
- Imbieras, šaknis
- Alyvuogių aliejus, 1 stiklinė
- Sojos padažas, 0.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Petražoles sukapoti, čili pipirus bei imbiero šaknį stambiai supjaustyti, česnaką nuvalyti bei susmulkinti, viską sudėti į dubenį, supilti aliejų, sojos padažą, suberti neluptas krevetes ir viską gerai išmaišyti. Palikti pasimarinuoti apie 1h. Po to suberti viską į keptuvę ir pakepinti apie 5 min. Valgyti rankomis, galima su batonu arba lavašu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-22 11:51
Tobulai gavosi labai skanu !
2013-08-29 12:22
Gavosi super krevetės. Valgėme draugų rate, visiems labai patiko, pasigaminau kiek aštresnes, nes mėgstu aštriai, o sultinys kuriame kepė krevetės suėjo vietoj padažiuko, super, gaminsiu dar. Ačiu už receptą.
2018-05-08 09:08