Daniška bagetė

Daniška bagetė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, prancūziškas, 2 vienetai
  • Sviestas, sūdytas, 100 gramų
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai