Daniškai paruošta vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Apelsinų sultys, 150 mililitrų
- Vynas, baltas, 100 mililitrų
- Druska
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, neaštrios, 1 arbatinis šaukštelis
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai, juodieji
- Vištiena, blauzelės, 6 vienetai
- Čiobreliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Rozmarinas, šakelės, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Vištos blauzdeles apibarstome prieskoniais, druska ir nuplikytais kmynais. Viską įtriname gerai į blauzdeles.
Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome. Marinuojame 24 val.
Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į 200° C orkaitę ir kepame 25-30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-08 15:40