Daniškas plovas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, rizoto, 0.5 stiklinės
- Prieskoniai, veršienai ar kiaulienai
- Veršiena, 150 gramų
- Kiauliena, 150 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Bazilikas, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Pomidorai, tyrė, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai