Daniški dešrelių rageliai

Daniški dešrelių rageliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, kvietiniai, 400 gramų
  • Mielės, 35 gramai
  • Margarinas, 50 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Dešrelės, hotdoginės, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai