Daniški dešrelių rageliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, kvietiniai, 400 gramų
- Mielės, 35 gramai
- Margarinas, 50 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Dešrelės, hotdoginės, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai