Daniški lydekos piršteliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jūros lydeka, filė, 300 gramų
- Druska, himalajų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai