Daniški lydekos piršteliai

Daniški lydekos piršteliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jūros lydeka, filė, 300 gramų
  • Druska, himalajų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai