Daniški pyragaičiai

Daniški pyragaičiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kiaušinių tryniai, 3 vienetai
  • Kiaušinių baltymai, 3 vienetai
  • Citrinos žievelė, 0.5 vieneto
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Maltas kardamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išlydykite sviestą ir leiskite jam truputį ataušti.

  2. Visas sudedamąsias dalis dėkite į dubenį. Plakdami pilkite pieną, sudėkite kiaušinių trynius, lydytą sviestą ir citrinos žievelę.

  3. Kiaušinių baltymus išplakite iki tirštos masės ir atsargiai supilkite į pagrindinį mišinį.

  4. Įkaitinkite specialią spurgų keptuvę ir patepkite trupučiu lydyto sviesto. Pilkite mišinį, kol beveik visiškai užsipildys skardos ertmės. Kepkite, kol visiškai iškeps. Naudokite iešmą arba šakutę. Jeigu neturite specialios keptuvės, kepkite kaip keksiukus orkaitėje, įkaitintoje 175 °C, apie 40 minučių.

  5. Iškepusius pyragaičius sudėkite į lėkštę, apibarstytą cukraus milteliais. Pyragaičius gausiai apibarstykite cukraus milteliais, mirkykite į skanią uogienę ir mėgaukitės!

Porcijų skaičius: 30
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai