Daniškos bandelės

Daniškos bandelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mielės, 50 gramų
  • Vanduo, siltas 37 laispnių, 1 stiklinė
  • Sviestas, 125 gramai
  • Vanduo, siltas 37 laispnių, 3 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Į indą sutrupiname mieles, supilame šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų ir druską, supilame šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušame kiaušinį. Suberiame miltus. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome vienodo dydžio bandeles ir kildiname dar 15 min. Po to aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 15 min.

» Rašyti komentarą