Danutės varškės pyragas

Danutės varškės pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 50 gramų
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Varškė, 500 gramų
  • Vaisiai, džiovinti, įvairūs, 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, 10 gramų
  • Cukrus, 1stiklinė 180 ml, 0.5 stiklinės
  • Manų kruopos, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Į varškę įmaišyti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos, aliejų ir vaisius.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti 40-45 minutes.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2013-09-30 15:47
kaip cia su tuo cukrumi?
(anonimas)
2012-01-11 16:37
danutes varskes pyragas(reikia puse st manu)