Daržovių sriubytė "Vasara"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų blauzdelės, 3 vienetai
- Vanduo, 2 litrai
- Bulvės, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Gvazdikėliai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai, 0.5 vieneto
- Džiovintas raudonėlis, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 30 gramų
- Sūris, 50 gramų
- Svogūnai, laiškai, 1 sauja
- Krapai, 1 sauja
- Duona, riekės, balta, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Vištienos blauzdeles išverdame ir tada nuimame nuo kaulų ir susmulkiname.
Bulves ir morkas nuvalome, susipjaustome ir metame į verdantį vandenį. Taip apt dedame smulkintą svogūną. Šiek tiek pavirus sudedame smulkintą vištieną. Sriubą sutriname.
Beriame visus prieskonius: gvazdikėlš, raudonėlius, čiobrelius, citrinos sultis. Dar šiek tiek pavirus sudedame grietinėlę, česnakus, sūrį ir paskrudintą duoną, supjaustytą kubeliais.
Prieš patiekiant papuošiame žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai