Daržovių sriubytė "Vasara"

Daržovių sriubytė "Vasara"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų blauzdelės, 3 vienetai
  • Vanduo, 2 litrai
  • Bulvės, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Gvazdikėliai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, laiškai, 0.5 vieneto
  • Džiovintas raudonėlis, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%, 30 gramų
  • Sūris, 50 gramų
  • Svogūnai, laiškai, 1 sauja
  • Krapai, 1 sauja
  • Duona, riekės, balta, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos blauzdeles išverdame ir tada nuimame nuo kaulų ir susmulkiname.

Bulves ir morkas nuvalome, susipjaustome ir metame į verdantį vandenį. Taip apt dedame smulkintą svogūną. Šiek tiek pavirus sudedame smulkintą vištieną. Sriubą sutriname.

Beriame visus prieskonius: gvazdikėlš, raudonėlius, čiobrelius, citrinos sultis. Dar šiek tiek pavirus sudedame grietinėlę, česnakus, sūrį ir paskrudintą duoną, supjaustytą kubeliais.

Prieš patiekiant papuošiame žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai