Daržovių užkepėlė su vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 550 gramų
- Pievagrybiai, smulkinti, 250 gramų
- Marinuoti grybai, 250 gramų
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Pomidorai, 200 gramų
- Svogūnai, 200 gramų
- Vištienos filė, 200 gramų
- Šparaginės pupelės, 125 gramai
- Sūris, 100 gramų
- Aliejus, 100 gramų
- Konservuoti kukurūzai, 50 gramų
- Prieskoniai, 10 gramų
- Petražolės, džiovintos, 10 gramų
- Juodieji pipirai, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pakepiname svogūnus aliejuje, kol gražiai pagels.
Vištienos filė taip pat pakepiname, pabarstome druska ir pipirais.
Ant kepimo indo dugno dedame virtas bulves ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus sudedame kepintus svogūnus, šparagines pupeles, kepintą vištieną, kukurūzus, pievagrybius, marinuotus grybus, kubeliais pjaustytus pomidorus ir pabarstome pipirais bei džiovintomis petražolėmis.
Viską užpilame grietinėle ir kepame 170 laipsnių temperatūroje 15 - 20 minučių.
Prieš baigiant kepti pabarstome fermentiniu sūriu, kad jis gražiai viską užlydytų. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai