Desertas "Snieguolė"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Šokoladas, baltas, 100 gramų
- Kokoso drožlės, 100 gramų
- Uogos, džiovintos, 100 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Želatiną suberti į nesvylančią keptuvę ir užpilti pusė stiklinės šilto vandens. Kaitinant maišyti kelias minutes ir nukelti keptuvę nuo ugnies.
Sumaigyti varškę kartu su cukrumi.
Šokolado gabaliukus išlydyti garų vonelėje. Tada sudėti sviestą. Į šokolado ir sviesto vonelę supilti želatiną ir maišyti. Masę nukelti nuo garų vonelės.
Varškės masę sumaišykite su šokolado mišiniu ir viską sklandžiai išmaišykite.
Ant pergamento popieriaus barstyti kokoso drožles, tolygiai sudėti varškės ir šokolado masę, o per vidurį barstyti džiovintų uogų. Iš popieriaus suformuoti stačiakampį (žiūrėti, jog neliktų neuždengtų vietų), atsargiai folija apvynioti stačiakampį ir padėti į šaldytuvą bent 3 valandoms stingti.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai