Desertas "Spalvotos pusnys" su "DanSukker" vaniliniu cukrumi
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Apelsinai, arba konservuoti vaisiai, 2 vienetai
- Avietės, šviežios arba šaldytos
- Varškė, 300 gramų
- Šokoladas, pieniškas, tarkuotas, 150 gramų
- Grietinėlė, 35%, 80 pakelių
- Vyšnios, konservuotos, 15 vienetų
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sumaišykite varškę kartu su grietinėle ir cukraus pudra bei išplakite plaktuvu.
Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais (galima naudoti ir konservuotus vaisius, bet šviežias apelsinas man skaniau).
Į 3 desertams skirtus puodelius dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės kremo, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės. Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po keletą konservuotų vyšnių.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai