Desertas su persikais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 1 stiklinė
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Persikai, konservuoti, 300 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Nuplaukite ryžius. Trynius ištrinkite su cukrumi, sumaišykite su pienu, įpilkite stiklinę vandens, suberkite ryžius ir išvirkite tirštą košę, nuolat maišykite. Gautą košę sukrėskite į šaltu vandeniu išskalautą formą, paslėkite ir 1-1,5 val. palaikykite šaldytuve. Persikus nuvarvinkite, pusę - sutrinkite plakikliu ir 2 šaukštais cukraus pudros bei citrinų sultimis. Likusius persikus išdėliokite ant ryžių, desertą apipilkite sutrintų persikų mase. Apibarstykite cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai