Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Pienas, 1 litras
- Vyšnios, kompotas, 1 litras
- Sviestas, 200 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Manų kruopos, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Užvirinkite pieną. Ugnį sumažinkite ir suberkite manų kruopas.
Supilkite vyšnių kompotą, cukrų ir išmaišykite.
Ištirpinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, žiupsnelį druskos ir išmaišykite. Pakepinkite 1-2 minutes ir iš lėto supilkite į puodą.
Virkite visą laiką pamaišant apie 20 minučių.
Po to uždenkite ir palikite pastovėti 5 minutėms.
Labai skanu su graikiniais riešutais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-29 15:53
lb skanu
2014-05-09 19:19