Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems

Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Pienas, 1 litras
  • Vyšnios, kompotas, 1 litras
  • Sviestas, 200 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Manų kruopos, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Užvirinkite pieną. Ugnį sumažinkite ir suberkite manų kruopas.
Supilkite vyšnių kompotą, cukrų ir išmaišykite.
Ištirpinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, žiupsnelį druskos ir išmaišykite. Pakepinkite 1-2 minutes ir iš lėto supilkite į puodą.
Virkite visą laiką pamaišant apie 20 minučių.
Po to uždenkite ir palikite pastovėti 5 minutėms.
Labai skanu su graikiniais riešutais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
migle
2014-05-09 19:19
Tikrai skanu
(anonimas)
2011-11-29 15:53
lb skanu