Desertinis manų apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 750 mililitrų
- Manų kruopos, 150 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 80 gramų
- Obuoliai, dideli, 4 vienetai
- Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
pieną užvirinkite, suberkite manų kruopas ir virkite 5 min. Kiaušinį ištrinkite su druska, puse cukraus, 50 g sviesto ir sumaišykite su manų koše. Pusę masės sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą. Ant tešlos paskleiskite stambiai sutarkuotus nuluptus obuolius, apibarstykite cinamonu, likusiu cukrumi. Ant obuolių sudėkite antrąjį košės sluoksnį bei likusius sviesto gabaliukus. Kepkite iki 220°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Valgykite su saldžiarūgšte uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai