Desertinis tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jogurtas, 200 gramų
- Želatina, 40 gramų
- Vanduo, 100 gramų
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Šokoladas, juodasis, 180 gramų
- Braškės, 5 vienetai
- Kondensuotas pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Želatiną brinkyti vandenyje. Tada kaitinti, kol želatiną ištirps (tirpinant galima įspausti šiek tiek citrinų sulčių).
Jogurtą elektriniu maišytuvu išplakti kartu su cukrumi, citrinos žieve, sutirštintu pienu ir ataušusia želatina. Masę pilti į torto formą ir dėti į šaldytuvą sustingti.
Ant viršaus supilti tirpintą šokoladą (ne karštą), į vidurį dėti braškes ir jas aplieti šokoladu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-23 22:16
Porcijos 6, o braskes tik 5?
2015-09-19 20:09
Skanu
2015-07-07 17:36
Sveikos, kas darėte šį tortą, gal galite pasidalinti kiek cukraus dėjote?
2015-07-07 17:30
O kiek cukraus dėti?
2017-01-12 18:25