Desertinis tortas

Desertinis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jogurtas, 200 gramų
  • Želatina, 40 gramų
  • Vanduo, 100 gramų
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 1 vienetas
  • Šokoladas, juodasis, 180 gramų
  • Braškės, 5 vienetai
  • Kondensuotas pienas, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną brinkyti vandenyje. Tada kaitinti, kol želatiną ištirps (tirpinant galima įspausti šiek tiek citrinų sulčių).

  2. Jogurtą elektriniu maišytuvu išplakti kartu su cukrumi, citrinos žieve, sutirštintu pienu ir ataušusia želatina. Masę pilti į torto formą ir dėti į šaldytuvą sustingti.

  3. Ant viršaus supilti tirpintą šokoladą (ne karštą), į vidurį dėti braškes ir jas aplieti šokoladu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ernesta
2017-01-12 18:25
Nesamone. Jogurto 200g o zeles 40g. Ir tipo 6 porcijos? O cukrus? Autore kazka suklydo
rasa
2016-03-23 22:16
Porcijos 6, o braskes tik 5?
Asta
2015-09-19 20:09
Skanu
Diana
2015-07-07 17:36
Sveikos, kas darėte šį tortą, gal galite pasidalinti kiek cukraus dėjote?
Simona
2015-07-07 17:30
O kiek cukraus dėti?