Desertinis tortas
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Jogurtas, 200 gramų
- Želatina, 40 gramų
- Vanduo, 100 gramų
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Šokoladas, juodasis, 180 gramų
- Braškės, 5 vienetai
- Kondensuotas pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, pagal skonį
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 6
                                        
                    - Želatiną brinkyti vandenyje. Tada kaitinti, kol želatiną ištirps (tirpinant galima įspausti šiek tiek citrinų sulčių). 
- Jogurtą elektriniu maišytuvu išplakti kartu su cukrumi, citrinos žieve, sutirštintu pienu ir ataušusia želatina. Masę pilti į torto formą ir dėti į šaldytuvą sustingti. 
- Ant viršaus supilti tirpintą šokoladą (ne karštą), į vidurį dėti braškes ir jas aplieti šokoladu. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-03-23 22:16
Porcijos 6, o braskes tik 5? 
                    
2015-09-19 20:09
Skanu
                    2015-07-07 17:36
Sveikos, kas darėte šį tortą, gal galite pasidalinti kiek cukraus dėjote? 
                    
2015-07-07 17:30
O kiek cukraus dėti? 
                    
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2017-01-12 18:25