Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė
- Cukraus pudra, 125 gramai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Jogurtas, su persikų gabaliukais, bet gali būti ir paprastas, 125 gramai
- Sūris, Filadelfijos, 175 gramai
- Varškė, pertrinta per sietą, 1 pakelis
- Sausainiai, 120 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Želė, 1 pakelis
- Braškės, 250 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sausainius kuo smulkiau sutrupinti arba sumalti ir kruopščiai sumaišyti su tirpintu sviestu. Masę sudėti ant kepimo formos (turėjau 22 cm skersmens).
Varškę, jogurtą ir Filadelfijos sūrį maišytuvu sumaišyti, sudėti cukraus pudrą ir vėl gerai išmaišyti. Tada atsargiai supilti išplaktą kiaušinį ir vėl išmaišti viską.
Orkaitę įkaitinti iki 140 - 150 °C temp. Ant sausainių masės paskirstyti varškės masę ir kepti nurodytoje temp. apie valandą laiko. Palikti pyragą atvėsti.
Pagaminti želė pagal instrukciją, tik darant, dar pridėti 2 šaukštus cukraus. Atvėsusią želė pilti ant pyrago viršaus, sudėti braškių puseles ir padėti į šaldytuvą sustingti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-11 10:59