Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu

Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė
  • Cukraus pudra, 125 gramai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Jogurtas, su persikų gabaliukais, bet gali būti ir paprastas, 125 gramai
  • Sūris, Filadelfijos, 175 gramai
  • Varškė, pertrinta per sietą, 1 pakelis
Pagrindui:
  • Sausainiai, 120 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
Viršui:
  • Želė, 1 pakelis
  • Braškės, 250 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius kuo smulkiau sutrupinti arba sumalti ir kruopščiai sumaišyti su tirpintu sviestu. Masę sudėti ant kepimo formos (turėjau 22 cm skersmens).

  2. Varškę, jogurtą ir Filadelfijos sūrį maišytuvu sumaišyti, sudėti cukraus pudrą ir vėl gerai išmaišyti. Tada atsargiai supilti išplaktą kiaušinį ir vėl išmaišti viską.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 140 - 150 °C temp. Ant sausainių masės paskirstyti varškės masę ir kepti nurodytoje temp. apie valandą laiko. Palikti pyragą atvėsti.

  4. Pagaminti želė pagal instrukciją, tik darant, dar pridėti 2 šaukštus cukraus. Atvėsusią želė pilti ant pyrago viršaus, sudėti braškių puseles ir padėti į šaldytuvą sustingti.


    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daiva
2015-06-11 10:59
Yra POKELIS 250 gramu, yra POKELIS 500 gramu. kiekvienas POKELIS turi skirtingai gramu!