Dešrelės raudoname vyne

Dešrelės raudoname vyne
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešrelės, 4 vienetai
  • Raudonas vynas, 1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai, malti, 50 gramų
  • Čiobreliai
  • Mairūnas
  • Lauro lapai, lapas, 1 vienetas
  • Aliejus, kepimui
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai