Dešrelės spiralėje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Dešrelės, 1 kilogramas
- Tešla, sluoksniuota, bemielė, 500 gramų
- Kečupas, ar majonezas
Gaminimo instrukcija:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai. Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiam su mėgiamais ketčupu ar majonezu, o jei mėgstat, tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu, net seilė tįsta, o svarbiausia labai paprasta :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-24 17:20
mmm.. labai skanu ir paprasta. Rekomenduoju visiems.
2010-09-28 09:14
Ačiū jums labai.
2010-09-18 17:07
Elyte aš labai atsiprašau pirmame recepto variante įsivėlė nemažai klaidų dėka kompiuterio ,o štai dabar skaityk,gamink ir skanauk į sveikatą
ČIČINSKAI
Sudėtinės dalys:
Varškė, 200 gramų
Kefyras, 300 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
Soda, 1 šaukštelis
Dešrelės, 6 vienetai
Prieskoniai, pagal skonį
Gaminimas:
Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų. Tešla turėtų nebekibti prie rankų, bet taip pat turi būti ne per kieta kočiojimui. Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug 2mm storio ir 2-3 cm juostomis.
Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis,o jei norim,galim palikt nepjaustytas,ir ištriname prieskoniais. Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
Verdame įkaitintame aliejuje,kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį. Patiekiamas su pomidorų padažu,majonezu arba juos sumaišant lygiomis dalimis.
Idealus tiek pusryčiams, tiek vakarienei...bei prie alaus
ČIČINSKAI
Sudėtinės dalys:
Varškė, 200 gramų
Kefyras, 300 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
Soda, 1 šaukštelis
Dešrelės, 6 vienetai
Prieskoniai, pagal skonį
Gaminimas:
Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų. Tešla turėtų nebekibti prie rankų, bet taip pat turi būti ne per kieta kočiojimui. Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug 2mm storio ir 2-3 cm juostomis.
Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis,o jei norim,galim palikt nepjaustytas,ir ištriname prieskoniais. Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
Verdame įkaitintame aliejuje,kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį. Patiekiamas su pomidorų padažu,majonezu arba juos sumaišant lygiomis dalimis.
Idealus tiek pusryčiams, tiek vakarienei...bei prie alaus
2010-09-18 14:03
o kokia tesla dar tiktu, nes as esu Anglijoje ir nezinau kur tokia tesla pirkti..gal kokia tiktu pasigaminti paciai?
2011-10-04 23:25