Dešriukai

Dešriukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 500 gramų
  • Dešrelės, 300 gramų
  • Pipirai, žirneliai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą atitirpinti, iškočioti. Supjaustyti ilgomis juostelėmis.

  2. Tešlos juostelėmis apvynioti kiekvieną dešrelę, iš pipirų suformuoti akytes, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  3. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Simas
» Rašyti komentarą