Dešros sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Dešra, rūkyta, 250 gramų
- Bulvės, 250 gramų
- Sultinys, mėsos, 1 litras
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Mairūnas, lapeliai
- Prieskoniai
- Morkos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 12:59