Dešros sriuba

Dešros sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešra, rūkyta, 250 gramų
  • Bulvės, 250 gramų
  • Sultinys, mėsos, 1 litras
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Mairūnas, lapeliai
  • Prieskoniai
  • Morkos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2010-09-07 12:59
...laaabai skanu