Dešros tarta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 400 gramų
- Dešra, rūkyta, 150 gramų
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Petražolės, smulkintos, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalome, minkštimą supjaustome smulkiai. Dešrą supjaustome griežinėliais, svogūną - žiedais. Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame bulves, svogūnus ir, nustatę vidutinę kaitrą, pridengę kepame 10 minučių. Sudedame dešrą, papriką ir kepame dar 10 minučių. Kiaušinius išplakame. Suberiame petražoles, pagardiname pipirais, pasūdome. Kiaušinių masę supilame į keptuvę su bulvėmis ir dešra ir kepame, kol sukrekės. Tada apverčiame ir apkepame kitą pusę. Galima tiekti tiek karštą, tiek šaltą.
Pastabos:
Užtruksite apie 35min.
Virtose bulvėse išliks daugiau vertingų medžiagų, jei jas virsite su lupenomis.
Užkandis prie alaus paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai