Didelis "Gingerbread"

Didelis "Gingerbread"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 2.5 stiklinės
  • Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
  • Medus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai, meduoliams (mišinys), 1 arbatinis šaukštelis
  • „Dansukker“ cukrus, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nedideliam indelyje pakaitinti sviestą, medų, cukrų bei prieskonius. Supilti į didesnį dubenį bei atvėsinti iki kambario temperatūros. Įmušti paplaktą kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.

  2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei soda, bei persijotus palaipsniui visad maišant supilti į medaus – kiaušinio mišinį. Viską gerai išmaišyti, suvynioti į maistinę plėvelę bei padėti 1 val. į šaldytuvą.

  3. Atvėsintą tešlą iškočioti iki kelių milimetrų storio, išspausti norimos formos meduoliukus, dėti į kepimo popieriumi arba miltais pabarstytą skardą ir dėti į įkaitintą iki 175°C orkaitę bei kepti apie 4-5 min. kol meduoliai gražiai paruduos.

Porcijų skaičius: 35
Receptą atsiuntė: Akvilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai