Didelis "Gingerbread"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 2.5 stiklinės
- Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
- Medus, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Prieskoniai, meduoliams (mišinys), 1 arbatinis šaukštelis
- „Dansukker“ cukrus, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 35
Nedideliam indelyje pakaitinti sviestą, medų, cukrų bei prieskonius. Supilti į didesnį dubenį bei atvėsinti iki kambario temperatūros. Įmušti paplaktą kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei soda, bei persijotus palaipsniui visad maišant supilti į medaus – kiaušinio mišinį. Viską gerai išmaišyti, suvynioti į maistinę plėvelę bei padėti 1 val. į šaldytuvą.
Atvėsintą tešlą iškočioti iki kelių milimetrų storio, išspausti norimos formos meduoliukus, dėti į kepimo popieriumi arba miltais pabarstytą skardą ir dėti į įkaitintą iki 175°C orkaitę bei kepti apie 4-5 min. kol meduoliai gražiai paruduos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai