Dietiškas torčiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jogurtas, 1 litras
- Miltai, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Vanduo, 70 mililitrų
- Cukrus, 50 gramų
- Želatina, 30 gramų
- Sultys, 25 mililitrai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Pasigaminkime mažą biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi, beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.
Kepame 180 C temperatūroje 25 minutes.
Atvėsusį biskvitą subadome šakute ir apšlakstome sultimis.
Želatiną brinkiname vandenyje, galime pašildyti, ir supilame į kambario temperatūros jogurtą.
Supilame jogurtą ant biskvito ir dedame į šaldytuvą keletai valandų.
Tortą galime papuošti avižinių dribsnių ir džiovintų uogų mišiniu.
» Rašyti komentarą