Dietiškas torčiukas

Dietiškas torčiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jogurtas, 1 litras
  • Miltai, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanduo, 70 mililitrų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Želatina, 30 gramų
  • Sultys, 25 mililitrai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasigaminkime mažą biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi, beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.

  2. Kepame 180 C temperatūroje 25 minutes.

  3. Atvėsusį biskvitą subadome šakute ir apšlakstome sultimis.

  4. Želatiną brinkiname vandenyje, galime pašildyti, ir supilame į kambario temperatūros jogurtą.

  5. Supilame jogurtą ant biskvito ir dedame į šaldytuvą keletai valandų.

  6. Tortą galime papuošti avižinių dribsnių ir džiovintų uogų mišiniu.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą