Dilgėlių sriuba

Dilgėlių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, sultinys, 500 mililitrų
  • Pankolis, sėklos, 1 žiupsnelis
  • Anyžius, žvaigždinis, 1 vienetas
  • Dilgėlės, 1 sauja
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį sultinį įmesti žiupsnelį pankolių sėklų ir gabalėlį žvaigždinio anyžiaus. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Daržovėms suminkštėjus, suberti miltus ir maišydami kepti, kol neliks žalių miltų kvapo. Paruoštą masę sukrėsti į sultinį, gerai išmaišyti ir užvirti. Tada į puodą dėti kruopščiai nuplautas ir susmulkintas dilgėles ir pavirti kelias minutes. Kietai virtus kiaušinius perpjauti per pusę ir į sriubą įdėti baigiant virti.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai