Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas

Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 250 gramų
  • Aliejus, 100 mililitrų
  • Dr. Oetker kepimo milteliai, 1 pakelis
  • Miltai, 250 gramų
  • Kakava, 5 arbatiniai šaukšteliai
Kremui:
  • Dr. Oetker kremas tortui, 2 pakeliai
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Sviestas, 200 mililitrų
Papuošimui:
  • Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajus, 2 pakeliai
  • Dr. Oetker pabarstukai, 1 pakelis
  • Avietės
Gaminimo instrukcija:
  1. Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.

  2. Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.

  3. Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dr. Oetker
» Rašyti komentarą