Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais

Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Sviestas, 120 gramų
  • Medus, 4 valgomieji šaukštai
  • Dr. Oetker kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Maltas imbieras, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Malta kalendra, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Rudasis cukrus, 120 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Papuošimui:
  • Dr. Oetker glajus, 2 pakeliai
  • Dr. Oetker glajaus pieštukai, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.

  2. Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.

  3. Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Dr. Oetker
» Rašyti komentarą
» Komentarai