Drėgnas šokoladinis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, Spelta kvietiniai , 150 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Vanduo, karštas, 250 mililitrų
- Kakava, milteliai, 60 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sviestas, tirpintas, 60 gramų
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Iki vientisos masės sumaišyti miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, sodą ir karštą vandenį.
Įmaišyti kiaušinį ir sviestą.Tešlą supilti į riebalais pateptą 20 x 20 cm dydžio kepimo skardą.
Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30 – 35 minutes.
Ataušinti ir pabarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai