Duona "Ežiukas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Sausos mielės, 11 gramų
- Pienas, 380 mililitrų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Moliūgų sėklos
- Ruginiai miltai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles.
Programa - Super rapid (ypač greita).
Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".
Kepti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai