Duona "Ežiukas"

Duona "Ežiukas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sausos mielės, 11 gramų
  • Pienas, 380 mililitrų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Moliūgų sėklos
  • Ruginiai miltai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles.

  2. Programa - Super rapid (ypač greita).

  3. Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".

  4. Kepti.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai