Duona įdaryti pomidorai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Duona, 200 gramų
- Pomidorai, 700 gramų
- Sūris, 150 gramų
- Aliejus, 100 gramų
- Česnakas, 4 skiltelės
- Petražolės, lapeliai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Receptas iš „Moters savaitgalio“ (specialusis projektas „Lietuviški valgiai“)
Gaminau be česnako :)
1. Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.
2. Duoną ir sūrį sutarkuokite, smulkiai supjaustykite petražolių lapelius ir česnaką. Visus produktus išmaišykite ir įdarą dėkite į pomidorus.
3. Viršų apšlakstykite aliejumi, ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršutines dalis ir kepkite orkaitėje apie 10 min. Na tiek laiko tikrai per mažai. Kepiau apie 20 min.
Patiekti karštus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-26 13:33
pamirsau paklausti as kai dariau tai i vidu su duona ir suriu sudejau smulkiai supjaustyta,ta isskobta pomidoru minkstima,reikejo ta daryt ar ne?kazkoks idaras per skystas buvo,tai pagalvojau gal nereikejo to minkstimo?aciu uz atsakyma!
2010-12-26 13:27
ir vel puikus Margaritos is Klaipedos receptas!saunu gera kai yra zmoniu kurie atsiuncia vat tokiu receptu,skonis originalus,lengvas,puiku nera zodziu!
2010-08-31 07:54
Taip, tarkuoti "alia" duona burokine tarka, kaip ir suri. Man irgi anksciau neteko tarkuoti duonos - biski keistai, bet gavosi
Suris - pagal skoni. "varo", "valia", "Rokiskio"...
Isskobtus pomidorus sudyti nebutina, nes suris, duona, cesnakai jau priduoda skonio. Bet galima - punktas 1: Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.
Na as irgi nesu super kulinare
Skanaus!
Suris - pagal skoni. "varo", "valia", "Rokiskio"...
Isskobtus pomidorus sudyti nebutina, nes suris, duona, cesnakai jau priduoda skonio. Bet galima - punktas 1: Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.
Na as irgi nesu super kulinare
Skanaus!
2010-08-31 06:53
Labas ,faina Margarita is Klaipedos .Man Jusu receptai VISADA labai patinka , nes viskas visada aisku,bet si karteli nelabai supratau. Ar ta duona ,na, ta prasme ,"alia" reikia tarkuoti ? Ar pakepta ? Siaip jau ,o koks suris turi buti ? Isskobtus pomidorus reikia sudyti ? Kaip cia dabar gaunasi , faina Margarita is Klaipedos - nu nelabai as cia supratau. O kokia tarka (burokine?) tarkuoti ? Ar taip sau sutrupinti ,ar supjaustyti galima ? Daug klausimu man iskilo , nes zinau , kad visi Jusu receptai labai man tinkami , bet nesu toks labai jau super kulinaras , norisi aiskumo
2010-12-26 19:02
Bet ir nuo pomidoru priklauso. Buna tokiu "ausesniu", o buna ir labai sultingu.