Duona su imbieru ir česnaku

Duona su imbieru ir česnaku
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Moliūgai, 350 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Imbieras, 1 valgomasis šaukštas
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Moliūgą arba cukiniją nulupkite ir sutarkuokite. Imbierą smulkiai sutrinkite.

Sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius. Šią masę supilkite į moliūgus, taip pat pridėkite kiaušinių ir česnako. Gerai išminkykite tešlą.

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Duoną dėkite į sviestu išteptą skardą ir į orkaitę. Kepkite, kol paruduos ir bus iškepusi.

Galima valgyti iš karto dar karštą. Ypač skanu su sviestu.

» Rašyti komentarą