Duona su imbieru ir česnaku
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 1 skiltelė
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Moliūgai, 350 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Imbieras, 1 valgomasis šaukštas
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Moliūgą arba cukiniją nulupkite ir sutarkuokite. Imbierą smulkiai sutrinkite.
Sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius. Šią masę supilkite į moliūgus, taip pat pridėkite kiaušinių ir česnako. Gerai išminkykite tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Duoną dėkite į sviestu išteptą skardą ir į orkaitę. Kepkite, kol paruduos ir bus iškepusi.
Galima valgyti iš karto dar karštą. Ypač skanu su sviestu.
» Rašyti komentarą