Duona su raudonais svogūnais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Raudonas vynas, 0.5 stiklinės
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Vanduo, 240 mililitrų
- Mielės, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, raudoni, 1 vienetas
- Sviestas, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.
Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).
» Rašyti komentarą
» Komentarai