Duona su raudonais svogūnais

Duona su raudonais svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Raudonas vynas, 0.5 stiklinės
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Vanduo, 240 mililitrų
  • Mielės, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, raudoni, 1 vienetas
  • Sviestas, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.

Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.

Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).

» Rašyti komentarą
» Komentarai