Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu

Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juoda duona , 3 riekės
  • Sviestas, 30 gramų
  • Ridikėliai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Krapai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
    Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
    Išverdami kiaušiniai.
    Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
    Krapai smulkiai supjaustomi.

  2. Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
    Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą
» Komentarai