Duoniukai prie alaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Sezamas, sėklos
- Pienas, 1 stiklinė
- Mielės, 25 gramai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Aitrioji paprika, milteliai
- Prieskoniai, žolelės
Gaminimo instrukcija:
Mielės ištirpinamos pasaldintame šiltame piene. Paliekama šiek tiek pastovėti. Dedama druska, kiaušinis, prieskoniai ir miltai. Minkoma tešla, miltų dedant tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Tešla suminkoma į kamuolį ir paliekama padvigubėti.
Tešla perminkoma ir padalinama į dalis. Kiekviena dalis iškočiojama ir susukama. Aptepama aliejumi ir pabarstoma sezamo sėklomis. Paliekama dar kartą pakilti.
Dedame į įkaitintą orkaitę iki 200 laipsnių ir kepame, kol gražiai paruduos t.y. apie 25-30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-04 22:35