Duoniukai prie alaus

Duoniukai prie alaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Sezamas, sėklos
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Mielės, 25 gramai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Aitrioji paprika, milteliai
  • Prieskoniai, žolelės
Gaminimo instrukcija:

Mielės ištirpinamos pasaldintame šiltame piene. Paliekama šiek tiek pastovėti. Dedama druska, kiaušinis, prieskoniai ir miltai. Minkoma tešla, miltų dedant tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Tešla suminkoma į kamuolį ir paliekama padvigubėti.

Tešla perminkoma ir padalinama į dalis. Kiekviena dalis iškočiojama ir susukama. Aptepama aliejumi ir pabarstoma sezamo sėklomis. Paliekama dar kartą pakilti.

Dedame į įkaitintą orkaitę iki 200 laipsnių ir kepame, kol gražiai paruduos t.y. apie 25-30 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
staras
2012-04-04 22:35
PASAKA ,LIUKS PATIEKALAS, GALIMA IR KMYNŲ PRIDĖTI.